Äckeldräggen slår till i Gårdsten.

En oro sprids i Gårdsten efter att en 58-årig man i går kväll misshandlades oprovocerat av ett stort ungdomsgäng.  Enligt vittnet sprang en grupp på 10-12 ungdomar i 14-18-årsåldern fram till mannen. En av ungdomarna slog ned honom och de övriga sparkade mot mannen. De måste nog anse sig som ett tufft och hårt gäng. Jag menar BARA en GRUPP på 10-12 stycken som slår ner EN ENSAM man. Nu är det bevisat att i Kortedala och Gårdsten bor de HÅRDA SMÅPOJKARNA. Nej dessa snorvalpar ska ha rejäla straff. Hoppas verkligen att föräldrarna inte skyddar sina små söta ”änglar” nu.

GP

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Äckeldräggen slår till i Gårdsten.

  1. Stefan skriver:

    Du skriver att alla som är födda 56 är kändisar, men för mig är alla människor kändisar förutom dessa fega svin till att brutalt misshandla en stackars man igen, fy fan säger jag bara.

  2. Kobr skriver:

    Dags att bura in föräldrarna, eller nåt……..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s