Högern visar sitt rätta jag.

Regeringens förslag om ett guvernantsavdrag, läx-rut, är deras mest utskällda förslag på, tja, ganska länge. I dag, vid en hearing i riksdagens skatteutskott, blev det om möjligt än mer tydligt. Skatteverket är emot. Lärarfacken Lärarförbundet och Lärarnas riksförbund är emot. De rödgröna partierna och Skolverket är emot. Detta är fan så äckligt så man börjar nästan tycka att Sd är bättre. Okej det var att ta i lite, men jag mår så jävla illa av alliansens politik så jag skulle vilja spy dem i ansiktet. Men nu ser ju folket vad de har med för regering att göra.

AB   GP   SvD   GP

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Högern visar sitt rätta jag.

  1. Nils-Arne Lindqvist skriver:

    Hej,
    jag säger bara. Om vänstern är emot något så är man som regel på rätt väg.Tacka Alliansen för det.
    Annars hade ju både Nord-Korea och Cuba haft mat i överflöd och en levnadsstandard som vida hade övedrstigit vår. Om du inte vet hur man har det i dessa länder tycker jag du skall ta reda på det och gärna åka och kolla själv. Förutsatt du får kolla själv så du inte bara får se de kulisser man bygger upp för att gömma den verkliga situationen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s