Var finns föräldrarna till dessa barn ?

Allt fler ungdomar strömmar till Plusgymnasiet i protest efter att unga flickor hängts ut som horor och slampor i sociala medier. Bakgrunden är ett anonymt Instagramkonto där ett stor antal ungdomar hängts ut. Ett konto som på kort tid fick tusentals följare, men som nu har stängts ner. Dessa barn som är här nu och skapar upplopp, var finns deras föräldrar nu. Se till att åk dit och hämta era slynglar.

GP   AB   SvD

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Var finns föräldrarna till dessa barn ?

 1. Alexandra Dahlberg skriver:

  Jag tror tyvärr inte ens att deras föräldrar vet att just deras barn är där och bråkar..

 2. Sari Jakonen skriver:

  SLYNGLAR är de tjejerna som startat det här instagramkontot! Hoppas de får rejäla straff, även föräldrarna som tydligen är totalt värdelösa föredömen. Det är helt rätt att ungdomarna demonstrerar! Internet är ett enda stort problem, som missbrukas av alltförmånga personer med allvarliga problem.
  Sari

  • Roggan skriver:

   Visst kan man ha rätt att demonstrera, men inte när man ger sig på bilar, skyltfönster, bilar, människor m.m. Där man jävligt illa ute.

  • Felix Rohdell skriver:

   Det är inte säkert att det är just de som startat kontot som lagt upp bilderna och startat rykten om dessa ungdomar… Det kan vara någon som hade tillgång till kontot eller en som hackat kontot. Så om det är någon som ska kallas slyngel, så är det den/dem som lagt ut grejerna och startat alla rykten.

 3. Ping: Är individualismen bara en myt? | Mina Betraktelser

 4. diedummenschweden skriver:

  Tja, en del tuggar väl kath eller röker vattenpipa..
  Du tror väl INTE att det är etniskt svenska ungdomar som beter sig på detta sätt?

  • isabella skriver:

   Det är ju en ” etnisk” svensk som startat upp hela orre dilemmat, så det tror jag.
   Det finns även en video när hon pratar om det. Så dina fördomar kan du ta och köra upp någonstans där du inte behöver dela med dig av dem ! 🙂

   • Hilmerson skriver:

    Lilla Isabella. Jag tror eventuellt inte att du är dummare än att du förstod att föregående person syftade på sättet ungdomarna beter sig. Då är det väl fruktansvärt irrelevant om vem som startade det, eller?

    När såg du 300 svenska ungdomar bete sig så här senast? I din värld så sker det säkerligen var och varannan helg, men själv har jag nog aldrig sett det. Inte ens i samband av någon av alla fotbollsmatcher jag varit på.

    Kan du komma ihåg när du senast såg ”arabiska, unga män” i uppror, på bilder liknande dem som kavlas ut från upploppet i Göteborg (knappt i svensk media, men däremot i norsk)? Hur många gånger har du sett detta de senaste åren? Troligtvis inga? För du vil inte se det.

    Så jag tycker mest synd om dig. Jag hoppas du en dag inser att du gör dig själv och samhället i stort en björntjänst genom att bära skygglappar av pansar.

 5. RM skriver:

  Och naturligtvis kan en del inte hålla sig från att göra det till en fråga om etnicitet! Skämmes ta me’ faan! Hur många brorsor har spöat upp killar som spridit rykten om deras syrror – oavsett etnicitet? Problemet är _globalt_, att tjejers sexualitet ses som ett problem och måste kontrolleras. Och att det i generationer varit så att man kan smutskasta en tjej genom att säga att hon legat med den och den.
  Jag är inte förvånad – folk tror att de kan bete sig hursomhelst på nätet – utan insikt om att internet är en _förlängning_ av verkligheten, en del av den, inte ett separat universum där sociala koder är satta ur spel. Jag hoppas innerligt att kontoskaparen där bilderna las upp samt de som ”matat elden” får svidande straff av samhällets institutioner – sen ska de leva med den sociala skammen också. Så går det till i verkligheten!

  • Hilmerson skriver:

   Hur menar du här? Så du föreslår att man inte kan reflektera över eventuella kulturella problem, då etniciteten bland våldsverkarna verkar vara 1 ”svensk” per 100 inblandade? Svenskar beter väl sig inte så här? Vi har fått lära oss sedan länge att vara toleranta och snällt stå och vänta på vår tur. Med handen hårt knuten i fickan.

   De här kidsen kommer från kulturer där detta är sättet man får som man vill på.Och om man inte får det, så har man ändå visat vad man går för, man har visat att man skall vara rädd för att gå emot dessa grupperingar. Jämför gärna med upploppen i Paris och i London. Hur många ”fransmän” resp. ”engelsmän” tror du var ute och utövade våld? 1 av 100?

   PS: Jag tycker ändå det är lite kul att du skriver ”brorsor”, när du borde skriva ”brushor”. Fast skillnaden, som du säkert vet, är att svenskar i regel alltid slagits man mot man, åtminstone har oddsen varit någorlunda jämna. Samt mycket sällan (om man jämför) har man som svensk dragit kniv. Detta är ofattbart vanligt idag, i vissa grupper.

   Och nej, kom inte och säg emot mig. Jag vet, till skillnad från så många andra, vad jag talar om.

   • RM skriver:

    Oj Hilmerson – varnar du mig för att säga vad jag tycker? Vad händer då…? Som socialarbetare och boende i ett stigmatiserat närområde till en av Sveriges tre största städer så får du slå mig på fingrarna om du kan. Läs gärna på om ”heta-linjen-upploppet” under 1980-talet. Fundera över influenser från amerikansk gangsta-style som vuxna tillåtit i det här landet i tjugo års tid och mer. Begrunda hur vuxna beter sig som förebilder – i verkligheten, i tv, radio, online – överhuvudtaget och oavsett etnicitet.
    Och – jag skriver brorsor. I den skyddade och priviligerade värld jag växte upp i tolererade inga bröder att deras systrar stämplades som horor. Ibland har det gjorts upp man-mot-man, ibland har flera brakat ihop. Att göra upp i grupp är något som normaliserats via romantiserandet av gängkulturer – se ovan om amerikaniseringen av den västerländska kulturen.

 6. Effie Tagaras skriver:

  Visst, det är inte bilarnas, skyltfönstrenas mm fel att detta hände, men samtidigt är det tyvärr först när det går så här långt som folk får upp ögonen över ett problem.
  Och detta är ett STORT problem! Min dotter och hennes vän blev utsatta för en likannde uthängning på facebook bara några dagar innan detta hände, vet ej om det har ett samband.
  Direkt nappar tusentals människor på tillfället att få kalla unga tjejer för horor som borde dö.

  Är det då konstigt att man till slut bara exploderar? När uppmananden, vädjanden och anmälningar inte hjälper? När admins för facebookgrupper tjatar om yttrandefrihet när de vägrar ta bort inlägg?

  Nä, tama svenska samhället behöver tyvärr en och annan kravall om nåt ska hända…

 7. cwtdlqcvm skriver:

  bxxijexmn zuyay buxameg mnva lbldbgyhreyjpkp

 8. katalog sklepów skriver:

  Hiya. Very cool site!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds additionally…I’m satisfied to locate numerous helpful info right here in the post. Thanks for sharing..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s