Är föräldrarna till dessa barn helt ovetande ?

Den 17-åriga flicka som anklagas för att ha startat instagramkontot som utlöste tisdagens upplopp i Göteborg förnekar att hon har något med kontot att göra.Samtidigt har någon öppnat ett nytt konto knappt ett dygn efter det att det första stängdes. Har inte föräldrarna till dessa barn som skapar upploppen inte en susning om vad barnen sysslar med ? Följer de inte med i tidningarna eller nyheter på radio och Tv ? Visst är det lite underligt ?

GP   SvD   GP   SvD   GP   SvD   GP   GP   GP

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Är föräldrarna till dessa barn helt ovetande ?

 1. diedummenschweden skriver:

  Nej!
  Föräldrarna sitter hemma eller på kafe och tuggar kath eller röker vattenpipa!

 2. John skriver:

  Det här handla rom hederskultur och det är väl förankrat i familjerna. Svenska ungdomar skulle aldrig göra något sånt här. Vad ni än säger. Det är inte internets fel, inte skolornas eller polisens.

 3. Arne skriver:

  Nej det här är ju upplopp som kan liknas vid ren voodoo-kultur eller nåt hämtat från mellanöstern. Och allt pga slängda rykten om att vissa unga kvinnor skulle vara ”orrar”. Ett ord för hora hämtat från turkiskt språk.
  Detta är mao en försmak om framtiden i Sverige om inte invandringen kan reverseras.

 4. Irma skriver:

  Detta är ju inga ”barn” utan ungdomar som knappast föräldrar har koll på i alla lägen.

 5. RM skriver:

  Det är troligtvis så att föräldrarna till dessa tonåringar är i samma situation som alla tonårsföräldrar – man kan inte ha koll på dem hela tiden. Sannolikt förs många djupa, förtroliga och ibland hetsiga samtal om situationen när föräldrar och ungdomar möts. Och här på en blogg så fortsätter en del, sannolikt vuxna, personer sprida sina inskränkta uppfattningar istället för att vara nere på stan och vara förebilder där. Men jag uppfattar det som att resurserna för att vara en mänsklig förebild saknas. Jag undrar var de finns, de som varit svenskar i generationer, de som kanske t o m har sina rötter så långt tillbaka i det här landet så att de härstammar från dem som reste ut i världen och upptäckte, tog intryck, tog med sig exotiska influenser hem, slog sig ner på andra ställen under åtminstone en tid? Det verkar som att en alltför stor del av befolkningen tappat sin stolthet och humanism, sin ära och heder, och istället förvandlats till krakar som sprider sitt gift på nätet – oreflekterat vad det får för konsekvenser. Att ni ännu idag försöker driva frågan som en fråga om etnicitet gör en mörkrädd – ni har dålig koll på nyhetsrapporteringen.

 6. Han mannen skriver:

  Ja men RM, när man tittar på nyhetsrapporteringen så ser det faktiskt inte så jävla svenskt ut där heller, utan att behöva grotta mig ner i definitionen för svensk i ursprung, rötter, traditioner och kultur. Han som ville vara en förebild och freda sin hund från trakasserier, hur mottogs det av ungdomarna? Man går helt enkelt inte ner och pratar förstånd och reson med dessa, deras föräldrar har lärt dom att skiten är normalt beteende. Dom har fan inte kommit hit från Finland, Norge eller Danmark. Följ du den allmäna nyhetsrapporteringen där du istället och försök passa in det du ser i valfritt svenskt fack.

 7. Martin skriver:

  You have brought up a very fantastic points , regards for the post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s