Snälla C-toppar, gör inget åt detta nu.

Bort med månggifte, nej till fri invandring och mer social trygghet. Nu försöker partitoppar från hela landet enas om ett alternativ till Centerns hårt kritiserade idéprogram. Hoppas inget händer nu innan valet. Annie Lööf vet inte vad hon gör, låt henne vara nu så kör hon Centern i botten. Låt henne tro att det hon gör är bra, stackars kvinna. Är hon normal då vete fan om jag inte blir religiös ?

AB

 

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snälla C-toppar, gör inget åt detta nu.

  1. Per-Anders skriver:

    Håller med dig. Man får hoppas att Centern faller sönder i bitar och sanerar bort sig själv från riksdagen. Hur kan man komma på tanken att vilja ta bort skolplikten och införa månggifte? För övrigt kommer jag att följa den kommande valrörelsen med stort intresse. En Alliansregering i sönderfall (C och KD på väg under 4 procent?), SDs oroväckande framgångar och S som inte riktigt vet var de är på väg.

  2. Linda aka Javamorsan skriver:

    C har panik och då går det så här. Misstänker dom är ute ur spelet helt i nästa val!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s