Ska inte pojkarna få skadestånd istället ?

Riksåklagaren vill se ett strängare straff för de två 16-åringar som misshandlade Carl Eric Cedvander vid Kortedala torg. 61-årige Carl-Eric Cedvander låg länge i koma efter misshandeln i fontänen på Kortedala Torg den 18 mars förra året. Han fick flera bestående men och blev bland annat blind på ena ögat, tappade minnet och drabbades av afasi. Försvaret vill väl helst att 16-åringarna ska ha skadestånd istället ? Man mår ta mig fan illa. Lås in dessa djävla snorungar istället och kasta bort nyckeln.

GP

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ska inte pojkarna få skadestånd istället ?

  1. Wik skriver:

    ”Lätta spark” som orsakade att gubben inte längre kan se etc. Riktigt ”lätta” de måste ha varit. Jag tycker att de borde få ännu högre straff för att de ljuger och visar att de inte bryr sig om andra människa, betraktar andra som skräp. Det är 99% att vi kommer höra om dem igen (eller åtminstone polisen) när de begår nästa bröt. De känner inte sig skyldiga, känner inte sig ledsna och förstår inte att de gjorde något inte fel men jätte elakt, brutalt och omänskligt. Jag tror knappast att de ändrar sig efter straffen och blir snälla pojkar. Det påminner mig om våldtäkts-mannens fall (denne som beskrevs nyligen) – först våldtog han kvinnor (serie våldtäkts-man) och gick till ett par år till fängelse och sedan våldtog han barn. Om de som sitter regeringen var kloka då skulle han ha suttit för livet och barnen inte ha våldtagits. Man ska kunna bedöma om personen kommer förändras eller stöka vidare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s