Hade denna personen inga spärrar i huvudet ?

Ett lokaltåg körde i natt in i ett bostadshus sedan det brakat igenom stoppbocken vid Saltsjöbanans ändstation utanför Stockholm.Tåget kördes av en städare som stulit det från depån. Hu djävla dum kan en människa bli, hon måste ju varit påverkad av något ? För inte fan stjäl man ett tåg om man har alla celler på plats i skallen.

DN   GP   SvD

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hade denna personen inga spärrar i huvudet ?

  1. kajsalisasblogg skriver:

    Hela storyn verkar vansinnig, dessutom om jag minns rätt så är det ett rätt långt avstånd mellan spåret och huset. Begriper inte hur ett stillastående tåg kan åka så långt utan spår.

  2. Ping: Bästa bortförklaringen – jag har inte sovit, det kom ett tåg inkörandes i vårt vardagsrum! « Pinglans Tankar – den ej politiskt korrekta bloggen

  3. Rallare skriver:

    Denna otroliga tågresa kommer säkerligen att få många efterföljare. Jag tror att några av de stockholmsungdomer som brukar åka utanpå tågen nu tar chansen att leka lokförare. Vi har en spännande tid framför oss…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s