Glädjande siffror för Centern.

Centerledaren Annie Lööfs start på året har varit blytung. Nu djupnar krisen ytterligare. I en ny SvD/Sifo-mätning får partiet sitt lägsta resultat någonsin – och hamnar under riksdagsspärren. Nu är det bara att hoppas att Centern ramlar ur. Själv trodde jag inte att Centern skulle få så höga siffror, de får nog vara glada för så höga siffror nu. Nu hoppas jag att även Kd ramlar ur.

DN   AB   SvD   DN   SvD

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Glädjande siffror för Centern.

  1. Martin skriver:

    Det är så logiskt det kan bli. Mauderaterna tog över kommandot i centern, tvingade bort andra riktningar från partiets topp och körde sedan en politik och retorik som var mera tydlig i sitt samspråk med den gamla högern än de nya moderaterna själva vågade vara. Man blev m:s liilebrorsa som fick göra ”the dirty work” och ge sitt stöd i riksdagen, och som tack fick Maud och några till statsrådstaburetter och höga löner. Den ännu mer rättroget nyliberala grupp som Maudan fostrade – Lööf, Federley m fl – kunde sedan räkna med att fortsätta upp på krönet och de bidrog naturligtvis med att fortsätta sälja ut centerns fokrörelsearv. Nu har verkligheten och väljarna hunnit i kapp centern, Sifo kanar långt utför och i nästa val lär partiet åka ut ur riksdagen, med eller utan Lööf som ledare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s