Denna regering har folket röstat fram, hur är de funtade ?

I dag är över 60000 människor utskrivna ur systemet. Ytterst få av dem har fått jobb. Försäkringskassan har ingen information om hur många som fått rehabilitering eller andra insatser för att komma tillbaka till arbetslivet. Enligt Rehabiliteringsrådet är det bara sex procent av de sjukskrivna som får arbetsträning och femton procent som får anpassning av arbetsplatsen. Är regeringen nöjd med detta ? Javisst är de det, nu slipper de ju införa Ättestupa, bättre att ta död på dem genom detta. Något som förvånar mig är att folk kunde rösta fram dem en andra gång, hur fan tänker folk egentligen. Det bästa av allt är att de själva kan hamna där.

AB

 

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Denna regering har folket röstat fram, hur är de funtade ?

  1. kajsalisasblogg skriver:

    Tycker det bara kryllar av katastrofer som regeringen är inblandad i just nu i media. Hoppas folk har gott minne fram till valet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s