M:s nya agenda, lära sig att grilla korv.

Moderaterna får den lägsta siffran på tre år i Novus sammanvägning av svenska opinionsmätningar. 28,8 procent skulle rösta på M om det var val i dag, medan den borgerliga alliansen totalt når 42 procent. Deras nya läxa blir att grilla korv bättre. Något annat som är viktigare som t.ex. jobben får stå åt sidan. Bättre att hänga i Maramö och grilla korv tycker de.

SvD   AB

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till M:s nya agenda, lära sig att grilla korv.

  1. kajsalisasblogg skriver:

    Vissa kan ju konsten att skämma ut sig 🙂

  2. Augusta skriver:

    Älskar din ilska det är så få som har någon åsikt om saker och ting.

    Men hoppas att du inte tar illa upp då jag rättar dig . Jobbavdraget är en statlig skattavdrag. Hemtjänst är en kommunalskatt. Vad som påverkar kommunala skatten är ju bl.a. socialbidrag. Det blir mindre över för kommunerna om folk inte har jobb och måste leva på soc.

    Staten gör ju inte så mycket vettigt av sina skatterpengar så jobbavdrag tycker jag är helt okey. Nu är det så att jag inte får så mycket jobbavdrag per år men jag tycker ändå det är vettigt för vart går alla skattepengar egentligen. T.o.m. den fattigaste betalar ju ca 60% på varje hundralapp. Då tänker jag på moms och alla avgiftér också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s