Tydligen ska Sverige ta hand om alla ?

Det hör inte till vanligheterna att Försvarsmakten lägger sig i flyktingpolitiken. Men frågan om Sveriges tolkar i Afghanistan är ingen vanlig fråga. Jag sitter och funderar ibland varför Sverige har det så bra på vissa saker. Vi har hur mycket pengar som helst till invandringen, men det finns inga pengar när det gäller våra pensionärer ? Nu ska de ju helst jobba till de är 69-70 år. Vården går på knä. Äldreboenden blir sämre och sämre.  Visst ska vi hjälpa flyktingarna, men kan vi lilla Sverige hjälpa alla i hela världen ? Var finns pengarna ?

AB

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tydligen ska Sverige ta hand om alla ?

  1. Charlie Brown skriver:

    Oj så fel… Vi har inte hur mycket pengar som helst till vad som helst.
    Vi är ett vansinnigt rikt land, så rikt att t om fattiga outbildade tror att de är kunniga (tack vare den skola de fick gå i) Ska vi gå i graven med gott samvete måste vi göra som vi vill att andra gör mot oss – tankemässigt… Således hjälper vi de som behöver hjälp mest och sover sedan hyggligt. Allt annat är primitiv djurisk egoism, det kan ses bland råttor och fåglar… Man hjälper den som behöver hjälp och tar den skit det för med sig och hanterar det. PUNKT.

  2. Charlie Brown skriver:

    Faktiskt så är det precis så vi gör… USA gör så… Inte Kina, Ryssland, Albanien, men vi, Kanada och en del andra länder. Man upprätthåller en viss balans med att ”hjälpa” och ”hantera den skit det för med sig” 😉 No big deal ;O

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s