Ska det behöva gå så långt, ja tyvärr.

Riksenheten för polismål har inlett en förundersökning efter polisens biljakt i natt som slutade med att två misstänkta bensintjuvar drunknade. Rätt eller fel ? Det finns lagar på att man ska betala sin bensin när man tankat. Smiter man sedan iväg utan att betala så kan man i värsta fall köra på små barn eller andra, är det värt priset för en nota på 500-800 kronor ? Polisen finns till för att stoppa brottslingar det betalar vi skatt för. Dessa två killar satte sitt liv på att undankomma en bensinnota. Var ska gränsen gå för att jaga brottslingar. Ofta hör man folk som får trafikböter för fortkörning, jaga de riktiga brottslingarna istället, vilka då ??????? De smet från en bensinnota, de smet från polisen, de körde igenom en avspärrning ? För att undkomma hade de kanske kört ihjäl barn också ?

SvD

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ska det behöva gå så långt, ja tyvärr.

 1. kajsalisasblogg skriver:

  Funderat en del över vad som fanns i den bilen egentligen, knark stöldgods, eller ….. Vilken människa är så knäpp att man sätter sitt eget liv på spel för att smita från en bensinnota ?

 2. ☆ Marit ☆ skriver:

  Hoppas att polisen/poliserna inte blir straffade för nåt.
  Det var killarnas fel! Det är som du skriver; först smiter dom från bensinräkningen och sen kör dumhuvuden genom bommarna.

  Natti natti!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s