Vilka ord får man säga innan det blir rasism.

Det är rasism i en intervju i Dagens Nyheter talade Tobias Billström i går om skillnaden mellan människor som är blonda och blåögda, och de som inte är det. Det är rasism och Fredrik Reinfeldt måste nu fatta ett beslut som kan avgöra valet nästa år. Har alltid undrat vilka ord man får säga innan man blir kallad rasistisk. Hon som bloggar och är känd, Blondinbella måste ju vara rasist, eller ? Om du säger hen, är man då inte lite rasist, du kan väl inte säga Svenne Banan heller ?

AB

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vilka ord får man säga innan det blir rasism.

  1. Viola Olsson (@ledsenmamma) skriver:

    Rasist är något man är på insidan enligt mej. Det beror inte på vad man säger! Och jag har börjat inbilla mej att SverigeDemokraterna är något som Moderaterna skapat för att ha någon att lägga skulden på. Men att det igentligen är deras egen åsikter. Bara en känsla som börjar födas i me pga. allt som sker. Och att rasismen växer är inte konstigt. Jag kallar det avundsjuka, vi svenskar har ju inte samma rättigheter alls som invandrare! Själv upplevt på många sätt. Den SVENSKA AVUNDSJUKAN börjar vakna! Och då har man valt att kalla den rasism!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s