Sjuka ska klämmas åt hårt ?

Att sjuka ska klämmas åt är alliansens stora mål. Under denna tid som de suttit vid makten så har de hunnit förstöra mycket. Om de säger till folket att de ska fixa ett jobbskatteavdrag till, så går folket på det. Vad de inte förstår är att allt annat förfaller skola, vård m.m. Jag önskar ibland att de i alliansen skulle bli sjuka och få gå ner rejält i lön. 2010 kom boken ”Kampen om sjuk­frånvaron”. I den visade forskaren Björn Johnson att hela diskussionen om fusk i sjukförsäkringen byggde på felaktigheter. Svenskarna okynnessjukskrev sig inte, men rehabiliteringen hade havererat och de långtidssjukskrivna blev sjukskrivna allt längre. 

AB

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sjuka ska klämmas åt hårt ?

  1. Viola Olsson (@ledsenmamma) skriver:

    Vad glad jag blir när jag ser att någon faktiskt insett det här. Har själv upplevt det och är i det. NU GÄLLER DET BARA ATT FÅ DET HJÄRNTVÄTTADE SVENSKA FOLKET ATT FAKTISKT SE DET. Tyvärr, hade sossarna på börjat det innan dom blå kom tillmakten. Var sjukskriven mellan dom två valen och fick se mail till både AF och FK som visade det. Men dom blå har gjort det ännuvärre! ARG OCH BESVIKEN långtidssjukskriven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s