Alliansen är lika med maffian.

 INGA JOBB, Reinfeldt blev vald på löftet om fler jobb. I dag är arbetslösheten högre än när han valdes. Vad har egentligen alliansen gjort, absolut ingenting. Jovisst de lånat pengar till jobbskatteavdrag och sänkt restaurangmomsen som skapade massor av nya jobb. I sju år har de kört med finanskrisen, är hela bunten i alliansen onyktra ? Anni Lööf fifflar med pengar och Borg och Reinfeldt ser till att rika blir rikare. Vilka sköna lirare ???????? Någon som nu fattar varför Filippa skippade Fredrik ????

AB

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Alliansen är lika med maffian.

  1. kajsalisasblogg skriver:

    Jag bor där Filippa verkar och kan berätta att hon inte är ett dugg mycket bättre. Men det finns en sak i det här som nästan är komisk. Sossarna säger att vi skall ha den lägsta arbetslösheten i EU och både Reinfeldt och Borg häcklar dom för det. Men för att uppnå det målet, så kanske det handlar om en halv procent under den arbetslöshet som var när Reinfeldt själv fick makten mycket på löftet att bryta utanförskapet :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s