Så djävla fegt att skylla på samhället.

”Att skylla på samhället är alltför lättvindigt. Min uppmaning till alla er som drabbats av de meningslösa upploppen är att markera mot den lilla klick som försöker svartmåla era bostadsområden. Att skapa förändring görs med dialog och fredliga manifestationer, inte med vandalism och knyten näve. Det skriver riksdagsledamot Gulan Avci (FP).” Så djävla fega är vissa ungdomar som bränner bilar, butiker m.m. Fattar ni inte att ni får HATET mot er istället. Så fega ni är när ni förstör för andra människor. Ni kommer ingen vart med detta, ska det vara så svårt att förstå ?

SvD   AB   SvD   SvD

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Så djävla fegt att skylla på samhället.

  1. Ping: Skyll inte på samhället och alla invandrare | Pinglans Tankar - den ej politiskt korrekta bloggen

  2. ☆ Marit ☆ skriver:

    Håller fullständigt med dig!

    Kram

  3. Viola Olsson (@ledsenmamma) skriver:

    Ja, jag håller också fullständigt med er alla om det. Men tyvärr, så börjar vardagen för vissa människor se så trånga ut för att överleva. Jag förstår varför det kommer. Och kom i håg att vi har vår reptilhjärna från grunden. Och jag tror om en människa blir för hårt pressad, så går den djuriska instinkten in, tyvärr! Viljan att överleva är stark i alla arter! Även människan, vi är från grunden bara ett djur vi med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s