Säger bara fy fan för dessa människor.

Upploppen och oroligheterna i Stockholm blir en dyr affär. Notan för utbrända bilar, förstörda skolor och rökskadade byggnader landar på minst 60 miljoner kronor. Inte fan får de det bättre när de förstör för sig själva. Deras egna områden har de förstört. Hoppas att de sover gott om nätterna nu.

SvD

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Säger bara fy fan för dessa människor.

  1. Viola skriver:

    Ja, men tror du att det är dom som utfört det som blir drabbad då? Nej, det blir väll som vanligt, att det är någon annanstans det tas ifrån och så blir det inga konsekvenser för dom som utfört det! =( Undra när vi ska inse att Sveriges regering ska börja in se att man inte kan handla osv. på kredit. När pengarna är slut så är dom, kanske dax att acceptera det och ta hand om de människor som redan bor här! Innan man tar i mot fler!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s