Tydligen finns det någon dummare än Annie Lööf ?

Debatten om klyftor ett hån mot de verkligt fattiga. Att inte vara lika rik som Ingvar Kamprad gör en inte fattig – debatten om ökade inkomstskillnader är missvisande, menar Ebba Busch (KD). ”Klyftor växer snabbast i Sverige” dundrade många medier ut när OECD nyligen släppte färsk statistik om relativ fattigdom. Det är en felaktig slutsats som riskerar att göra landets barn och unga en katastrofal björntjänst. Fattigdom är ett problem och ska bekämpas. Har hon verkligen alla celler på plats i huvudet eller är hon verkligen nykter. En sak som jag aldrig fattar är hur KD kan regera tillsammans med M, Fp och C ? Kd skiter fullständigt i sjuka, fattiga, arbetslösa m.m. Som tur är slipper vi dem 2014.

AB

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tydligen finns det någon dummare än Annie Lööf ?

  1. kajsalisasblogg skriver:

    Skummade genom hennes debattinlägg i Aftonbladet. Jag är så himla trött på människor med höga löner som tjafsar om att pengar är inte allt. Det är väl bara att dom skänker bort lite. Kanske en ny valslogan från KD, våra fattiga har det bättre än dom i Bangladesh.

  2. Ping: KOM INTE DRAGANDE MED DOM DÄR FÖRBANNADE MÄRKESJEANSEN IGEN. | KajsaLisasblogg's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s