Finns det verkligen någon kvar som tror på Reinfeldt och Borg ?

Så, i dag, har Borg plötsligt ändrat fokus. I stället för hotande statsfinansiella vintrar skriver finansministern en debattartikel i Dagens Nyheter om Europas 26 miljoner arbetslösa, om fallande tillväxt och samhällen som går i tu. Borg vill göra skillnad, och han tänker göra skillnad. Kontinenten ska räddas. Med ett femte jobbskatteavdrag, om vi läser finansministern rätt. Vad ska de ta pengarna ifrån, jo arbetslösa, sjuka, skola, äldreboende. Trodde inte i min sämsta tanke att det finns så många idioter som lever kvar i Sverige. Tycker nog lite, lite, lite synd om dessa idioter som fortfarande tror på Reinfeldt och Borg.

AB

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Finns det verkligen någon kvar som tror på Reinfeldt och Borg ?

  1. Augusta skriver:

    Saken är den att Miljöpartiet är överallt som en ……… Men läste transporter, höjda lastbilsskatter, bensin, energi osv tror du inte det äts upp av det lilla bidraget höjs.

    Det är inte arbetslösa. sjuka osv som får del av skattehöjningarna utan ja det måste du väl fatta vilka det är .
    Miljöpartiet vet inte ens vad miljö vill säga. Dumpar och förföljer kor. Nu då dom fått bort dom vill dom den största miljöboven människan skall bosätta sig där istället.
    Börja lyssna på dem så får du goda skratt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s