Hon är det största skämtet inom politiken.

Socialdemokraterna har flörtat rejält med landets småföretagare på sistone. Men nu planerar Moderaterna ett mothugg i riksdagsdebatten i morgon.    ”– På punkt efter punkt vill S göra det svårare att driva företag i Sverige, säger gruppledaren Anna Kinberg Batra (M).”  Nu förstår man vad David Batra får alla sina skämt från. Det räcker med att han tittar på sin fru, hon är ju ett stort skämt hela hon.

AB

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hon är det största skämtet inom politiken.

  1. kajsalisasblogg skriver:

    Det var ju hon som slog igenom med att säga i TV att lantisar var lite korkade. Nu har någon Moderat föreslagit att man skall anställa spioner i vården, precis som nedskärningarna skulle vara personalens fel. Själv tänker jag gå med i moderaterna, som spion naturligtvis, snacka jag kommer att få upplägg till bloggen. Ha en trevlig Midsommar förresten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s