Vem fan tror på moderaterna och alliansen ?????

ALLA KAN VÄL INTE VARA FÖDDA TILL IDIOTER ??

Den här listan kommer få dig att ifrågasätta M:s nolltolerans mot SD dela
I sitt tal i Al­me­da­len var Fred­rik Re­in­feldt väl­digt tyd­lig i att han inte gil­lar Sve­ri­ge­de­mo­kra­ter­na. Och att han inte tän­ker sam­ar­be­ta med dem. Han pas­sa­de på att arg kläc­ka ur sig att det var ”pin­samt” att S-le­da­ren inte också gor­ma­de på sce­nen. Han hyl­la­de också fö­re­trä­da­ren Mona Sah­lin för hen­nes kamp mot Sve­ri­ge­de­mo­kra­ter­na, trots att han då det begav sig an­kla­ga­de henne för att lyfta Sve­ri­ge­de­mo­kra­ter­na när hon tog upp deras fram­fart.
Det må vara hänt.
Re­in­feldt be­stäm­de redan 2007 att hans parti inte skul­le sam­ar­be­ta med Sve­ri­ge­de­mo­kra­ter­na. Och han har utan un­dan­tag hål­lit sig till den prin­ci­pen.
Men hur har det gått för res­ten av hans parti? Sådär.
I september 2011 bjöds den avhoppade Sverigedemokraten David Kronlind in i alliansen i Örebro. Den lokala M-ledaren Kent Persson, numera partisekreterare, menade att ”Kronlind har omprövat sin syn”, trots att Kronlind bedyrade att han minsann inte omprövat någon syn och att han fortfarande stöttar Sverigedemokraterna på riksplanet. Läs mer»
I Eskilstuna kommunfullmäktige fick främlingsfientlighet från Sverigedemokraterna svar på tal från Socialdemokraterna. Moderaternas representant äntrade då talarstolen och bad Sverigedemokraterna om ursäkt. Läs mer»
I juni bekräftade en av Reinfeldts närmaste medarbetare, Anna Kinberg Batra, gruppledare i riksdagen, att överläggningar – förhandlingar hävdar en inblandad moderat riksdagsledamot – skett med Sverigedemokraterna i riksdagen. Läs mer»
Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) intygade att han till fullo stod bakom ett främlingsfientligt inlägg på den rasistiska sajten Politiskt Inkorrekt. Läs mer»
I maj 2011 avslöjades det att alliansen i Karlskrona haft hemliga överläggningar med Sverigedemokraterna i fem år. Läs mer»
Regionpolitikern Carl-Axel Roslund (M), tidigare riksdagsledamot, tycker öppet att Moderaterna borde anamma Sverigedemokraternas invandringspolitik. Läs mer»
Efter omvalet i Västra Götaland våren 2011 sa M-ledaren Johnny Magnusson, tidigare partisekreterare, att han inte uteslöt samarbete med Sverigedemokraterna för att säkra en majoritet. Läs mer»
I januari 2011 gav alliansen Sverigdemokraterna ett mandat i Krokoms kommunstyrelse – trots att de inte behövde. Läs mer»
Samma sak hände i Trelleborg tre månader tidigare – Sverigedemokraterna fick en post av alliansen. Läs mer»
I november 2010 skulle Moderaterna i Botkyrka skriva ett remissvar till regeringen. De kopierade texten rakt ur Sverigedemokraternas principprogram. Dokumentets undertecknare förnekade att det plagierats.Läs mer»
I Ale kommun regerar alliansen ogenerat med främlingsfientliga Aledemokraterna. Det är lugnt, för det är bara gamla moderater som bytt parti, menar Folkpartiets representant. Läs mer»
I september 2010 visade Expressen i en enkätundersökning att 14% av moderata förtroendevalda vill att partiet samarbetar med Sverigedemokraterna i riksdagen. Läs mer»
Veckan innan förklarade utriksminister Carl Bildt, tidigare M-ledare, att det inte gick att jämföra Sverigedemokraterna med Ny Demokrati eftersom Ny Demokrati var främlingsfientliga. Läs mer»
I juni 2010 återvände kommunfullmäktigeledamoten Michael Zand i Halmstad till Moderaterna efter tre år som Sverigedemokrat. Han hade lämnat Moderaterna för att han tyckte deras flyktingspolitik var för mesig, men att den nu blivit mer restriktiv. Som av en händelse vägrar kommunerna i Halland ta emot ensamkommande flyktingbarn. Läs mer»
I Vellinge finns, som enda kommun i Skåne, ingen livskraftig SD-avdelning. Det har att göra med att kommunstyrelseordföranden, tillika ordförande i partiets nationella valberedning, sprider främlingsfientlig smörja på kommunens hemsida och vägrar ta emot flyktingbarn i kommunen – eller ens låta dem vistas där. Läs mer»
I november 2009 röstade Eslövs kommunfullmäktige igenom sin budget. Alliansen hade förhandlat med Sverigedemokraterna innan. Läs mer»
Ungefär samtidigt gick den moderata riksdagsledamoten Staffan Appelroos ut med budskapet att alliansen borde samarbeta med Sverigedemokraterna. Läs mer»
2007 träffade alliansen i Karlskrona en överenskommelse med Sverigedemokraterna. Det skedde såpass öppet att Moderaterna lokalt till och med försvarade beslutet. Läs mer»
Re­in­feld­ts mar­ke­ring­ar mot Sve­ri­ge­de­mo­kra­ter­na är väl­kom­na. Men de för­plik­ti­gar också. Ändå ser vi den här lis­tan fyl­las på. Ibland är det bara små ut­spel, ibland är det renod­la­de sam­ar­be­ten för att kunna få ige­nom en kom­mun­bud­get i mi­no­ri­tet. Eller så sker det i riks­da­gen.
Så det är dags att ta tag i de ovan nämn­da her­rar­na. Det är lik­som en kons­tig noll­to­le­rans om den bara gäl­ler par­ti­le­da­ren.

DN   SvD   SvD

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s