Inte fan ska man tjäna pengar på vård, skola m.m.

Konkursen i skolkoncernen JB Education visar problemen när traditionella riskkapitalbolag äger vård, skola och omsorg, anser börsnoterade Ratos vd Susanna Campbell. Hon tror däremot att Ratos kan bli en ­ansvarsfull ägare av välfärdsbolag – när de politiska spelreglerna väl är på plats. Detta är så djävla sjukt så det är inte sant. Blir det vinster så ska det gå tillbaka till fler som jobbar, bättre vård m.m. Ut med dessa djävla riskkapitalbolagen. Är hon Susanna Campbell värd 5,6 miljoner kronor samt inklusive rörlig ersättning ? I helvete heller.

DN

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Inte fan ska man tjäna pengar på vård, skola m.m.

  1. kajsalisasblogg skriver:

    Frågan man börjar ställa sig är ju ifall skolan och vården är till för oss eller riskkapitalbolagen.

    • Lisa skriver:

      Huvudet på spiken! 80% av svenska folket vill inte ha vinst i välfärden. GIVETVIS är det inte till för folket och visar att demokratin har havererat. Vi är faktiskt under ockupation… d.v.s. företagen har invaderat riksdag/regering. Det finns ett annat ord för det: FASCISM. Låter som ett skämt, men det är ju faktisk så det är och ju förr vi inser det desto bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s