Grov förolämpning mot svenska folket.

Säkerhetspolitik. I sitt tal har nuvarande stats- minister sagt att Sverige var naivt. Detta måste anses vara en grov förolämpning mot det svenska folket. De flesta av invånarna har faktiskt haft klart för sig vad som behövde göras.

Hundratusentals män niskor försökte förgäves argumentera för skärpt lagstiftning och har kritiserat regeringens slapphet. Många har i svenska massmedier stämplats som avskum av olika slag . Ännu fler har aldrig vågat höja sina röster offentligt i rädslan för att bli hånade och hunsade.

Det är bara att konstatera att landet styrs av totalt inkompetenta politiker. Vem som helst på gatan har större kompetens och hade kunnat göra ett bättre jobb än dagens politiska ledning.

Det var en mycket smärtsam upptäckt som många av invånarna ställdes inför. Stefan Löfven försöker bara maskera sin totala inkompetens.

Vi har inte varit naiva! Vi har försökt förklara för våra politiker hur saker och ting ligger till under lång tid! Vi har blivit förlöjligade, hunsade och förnedrade i massmedia. Vi har blivit till åtlöje för andra nationer.

Nu får det vara nog!

– See more at: http://hallandsposten.se/asikter/hplasaren/1.4496509-grov-forolampning-mot-svenska-folket#sthash.dsF7WABG.BaW1PxhM.dpuf

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s