Vad är det som sker i Sverige ?

Rapporter om sexuella ofredanden i Karlstad

Under nyårsnatten såg polisen större grupperingar av yngre män som uppträdde närgånget mot yngre flickor.
– Vi vill uppmana de som känt sig ofredade att anmäla, så att vi har en chans att utreda det här, säger polisens presstalesman Tommy Lindh.
Det var under söndagen som Dagens Nyheter kunde berätta att samordnade ofredanden mot unga flickor skett vid flera tillfällen under musikfestivalen ’’We are Sthlm’’ i Kungsträdgården. De interna rapporter som upprättades av poliser som var på plats, nådde aldrig allmänheten. Istället konstaterades det i pressmeddelanden att festivalen gått lugnt till väga, detta trots att polisen avvisat över 200 yngre män från festivalen.

Rapporter om ofredanden

Men problemet är inte unikt i Stockholm. Under nyårsnatten ska större grupperingar av yngre män uppträtt närgånget mot yngre flickor, uppger Värmlands Folkblad.

– Det drar runt stora grupperingar av yngre män som kaxar upp sig mot andra ungdomar, och som intresserar sig lite väl offensivt för unga flickor. Polisens uppfattning är att det handlar om ensamkommande flyktingbarn, säger polisens presstalesman Tommy Lindh, till tidningen.

Enligt Tommy Lindh har polisen inte upprättat några anmälningar från nyårsnatten om vare sig sexuella ofredanden eller ofredanden.

– Men vi vill verkligen uppmana de som känt sig ofredade eller sexuellt ofredade att anmäla, så att vi har en chans att utreda det här, säger Lindh, till VF.

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s