Finns det svin, Ja det finns det.

MJÖLKBÖNDERNA TVINGAS LÄGGA NED – MEN ARLA FESTAR LOSS
– VD:n SKRATTADE MJÖLKBÖNDERNA I ANSIKTET I TV

Sveriges bönder går på knäna och tvingas lägga ned en efter en vilket utarmar Sveriges landsbygd. Arla har samtidigt lovat att man gör allt för att hjälpa bönderna och är noga med sina kostnader. Men nu avslöjas att Arla festar loss med sprit, cigaretter, krogbesök, exklusiva golfturneringar, taxiresor, Parisresor för fruar, lyxbanketter med mera – och det är mjölbönderna som fått betala notan

Och nyss frågades Arlas VD Henri de Sauvage Nolting ut i Aktuellt om skandalen och gav fullkomligt bisarra svar varvat med glada skratt och helt oförståeliga kommentarer.

ANALYS: Tragiskt för Sveriges mjölkbönder. Det enda rätta är att VD:n och övriga ansvariga i ledningen för Arla avgår snarast. En mer pinsam VD som i direktsändning skrattar och ger närmast 100% obegripliga svar måste vara omöjlig att hitta.

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s