43-åring lurar till sig miljoner på husbilar.

43-åring lurar till sig miljoner på husbilar

Startsidan / Nyheter2016-02-09

Polisen: Vet du var bedragaren finns?

Misstänks ha lurat till sig miljonbelopp

Polisen misstänker att Ragnar Demetri är inblandad i en härva där privatpersoner som säljer husbilar och andra fordon har lurats på miljonbelopp. Nu vill de veta var han befinner sig.

– Det är viktigt att han inte fortsätter med sin brottslighet så att andra drabbas, säger polisen.

 

Polisen i Jönköping efterlyser 43-åriga Ragnar Demitri som misstänks vara inblandad i en bedrägerihärva i södra Sverige. Mannen är anhållen i sin utevaro och misstänks för en stor mängd grova så kallade förmedlingsbedrägerier.

– Han misstänks för en uppsjö av bedrägerier där han tar på sig att sälja din bil mot en summa pengar. Det är bara det att han försvinner med fordonet och dina pengar, säger Jan Olsson på polisens nationella bedrägericenter

Försvinner med summan

Enligt polisen kontaktar bedragarna privatpersoner som säljer bilar, husbilar och husvagnar.De erbjuder sig att sälja vidare fordonet för en liten summa och tar sedan med sig fordonet. En tid senare kontaktar bedragaren säljaren och meddelar att de har hittat en köpare och att den ursprungliga ägaren behöver skicka registreringebeviset för att göra ett ägarbyte. Sedan försvinner bedragaren med både fordonet och summan för förmedlingen.

Polisen i Jönköping utreder ett 20-tal fall i härvan och Ragnar Demitri misstänks vara inblandad i minst hälften av fallen.

– Vi vill ha in tips som gör gällande var han bor eller andra uppgifter som gör att vi kan hitta honom, säger Jan Olsson.

 

Vet du var mannen befinner sig? Kontakta polisen på 114 14 eller mejla tips@brottscentralen.se

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s