Enligt politikerna är det lugnt i Sverige ?

Man misshandlad med yxa
UPPDATERAD 12:51 PUBLICERAD 11:27
En man attackerades i sin bostad i Göteborg med yxa och batong och fick ta emot flera slag i huvudet. Nu jagar polisen två misstänkta gärningsmän som flydde från platsen i en röd bil.
Mannen söktes upp i sin bostad i Biskopsgården i Göteborg av de två gärningsmännen på lördagsmorgonen. Klockan 09.40 larmades ambulans och polis till platsen.

– Mannen, som är i 40-årsåldern, hade fått besök av två män som kom in och misshandlade honom. Han fick slag i huvudet med både en batong och en yxa. Han uppger själv att han även har blivit hotad med en pistol, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.

Efter misshandeln flydde de två gärningsmännen från platsen i en röd bil, enligt vittnesuppgifter till polisen.

– Vi har en del av ett registreringsnummer, säger Peter Adlersson.

– Det finns inte ett jättebra signalement i nuläget, men så fort det finns möjlighet ska vi höra mannen på sjukhuset. Vi pratar med grannar också, det finns ett vittne som har sett bilen lämna platsen.

Den misshandlade mannen var vid medvetande och talbar när han fördes till Sahlgrenska sjukhuset. I nuläget är det oklart hur skadad han är eller vilka skador han har.

En yxa hittades utanför fastigheten och polisen har spärrat av mannens bostad för teknisk undersökning. Händelsen utreds som försök till dråp alternativt grov misshandel.

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s