Vilka otäcka människor det finns.

Den 63-årige Lonnie Franklin, som åklagarsidan pekar ut som seriemördare, går under namnet ”Grim sleeper”. Namnet är en anspelning på liemannen ”Grim reaper” men anspelar också på att det verkar som att han hade ett uppehåll mellan 1988 och 2002 innan han återupptog mördandet.

Många av offren var missbrukare och prostituerade i Los Angeles slumområden. Franklin misstänks ha lockat flera av kvinnorna till sin husvagn med hjälp av kontanter och narkotika där han mördade dem. Han är även misstänkt för ett mordförsök på en kvinna som överlevde – och som har pekat ut honom.

Polisen spårade upp Lonnie Franklin under 2010 efter att de gripit hans son för olaga vapen- och narkotikainnehav, och sedan tagit ett dna-prov på sonen. Testresultatet ledde i sin tur till att utredarna fick upp ögonen för pappan, eftersom Lonnie Franklins dna finns i anslutning till flera av offren.

 
 

Franklin nekar till anklagelserna. Det finns även misstankar om att han ligger bakom fler mord än dem han står åtalad för.

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s