Är inte LUF ute på lite för hal is nu ?

SJUKT STORT MAGPLASK AV LIBERAL UNGDOM:
– SÄGER JA TILL ATT GODKÄNNA INCEST OCH SEX MED DÖDA

Liberalernas Ungdomsförbundet (LUF) i Stockholm har nu röstat ja till att göra det lagligt med incest samt att göra det lagligt för döda personer att ha sex. Det ska möjliggöras genom att man ska kunna testamentera att andra ska kunna ha sex med kroppen efter att man avlidit.

ANALYS: Liberalernas frihetsidé om att alla i stor utsträckning ska få bestämma själva kan nog tilltala en hel del. Men det passar bättre för äldre som ska få välja om de vill få mat tillagad i hemmet eller inte och för unga som vill välja skola med mera.

Men när det dras så pass långt att man ska lägga fram förslag som av en stor majoritet sannolikt uppfattas som så sjuka att det riskerar skymma alla andra frågor partiet driver så är läget allvarligt. Det krävs ju ingen hög IQ-nivå för att lista ut att förslaget kommer orsaka ramaskri. Man undrar vad nästa tokiga förslag ska bli. Några förslag?

Om Liberalerna trodde att detta skulle bli lyftet som tog partiet upp emot 6-7% så är det nog bäst att tänka om. Ett par sådana här förslag till så är det snarare 2-3% som gäller…

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s