Kan detta stämma ?

Tysk läkare varnar Sverige

 

”Fakta: En kvinnlig läkare i München, mailade detta brev med en varning till alla hennes kontakter med en önskan om att de som läser brevet vidare befordrar detta till alla sina kontakter. Diktaturen EU har varnat all media runt om i Europa att de är förbjudna skriva någonting negativt om migrationen och flyktingproblemen som eskalerar runt om i Europa, och tydligt visar att EU ännu en gång totalt tappat kontrollen i en viktig och kostsam fråga som migrationen, som nu snabbt vuxit till en katastrof av bibliska mått !

Man kan säga att Media har fått munkavle och tvingas ljuga för det ”demokratiska” EUs räkning ! ! !

Den 25 oktober hade vi ett möte här på sjukhuset om att läget hos oss och på de övriga sjukhusen i München nu sprängt alla gränser och förvandlats till en mycket farlig och ohållbar akut situation.

Vanliga vårdcentraler och kliniker klara inte av att hantera nödsituationer som denna, så de skickar precis allt vidare till sjukhusen.

Många eller de flesta muslimer vägrar totalt att behandlas av kvinnlig personal, och vi kvinnor vägrar att gå bland dessa bestialiska djur, speciellt de från Afrika.

Relationerna mellan personal och invandrare gick från att ha varit mycket dålig till helt omöjlig.

Sedan förra helgen, måste migranter som kommer till sjukhusen åtföljas av polisens beväpnade K-9 enheter eftersom all personal våra sjukhus fasar för våra liv.
Många invandrare har aids, syfilis, öppen tuberkulos och många andra exotiska sjukdomar som vi i Europa inte vet hur man behandlar.

Om de får ett recept till ett apotek,inser de snart att de måste betala kontant för att få ut medicinen vilket,leder till otroliga vansinnes utbrott, särskilt när det handlar om läkemedel till barn.

Får de inte som de vill så bara överger dom barnen till apotekspersonalen med orden: ”Så, bota dem här då och försvinner från platsen”

Så polisen tvingas inte bara vakta vårdcentraler och sjukhus, utan även alla apotek.

Vi ställde frågan öppet: Var är alla de som med skyltar och plakat hade välkomnat dessa migranter vid alla tågstationer inför TV-kamerorna och all övrig media ???!

Ja, för nu har gränserna stängts, men runt en miljon av dem är redan här, och vi kommer definitivt inte att kunna bli av med dem eller det kommer att bli väldigt svårt i alla fall ! ! !

Hittills har antalet arbetslösa i Tyskland varit 2,2 miljoner. Nu blir det minst 3,5 miljoner.
De flesta av de nyanlända migranterna är helt unemployable (fritt översatt ”anställningsomöjliga”).
Endast ett minimum av dem har någon utbildning och för den större delen kvinnor som aldrig jobbat, utan bara gått hemma fungerar oftast eller aldrig någonting för.

Jag uppskattar att en av tio är gravid och hundratusentals av dem har med sig spädbarn och små barn under sex år, många helt utmärglade och försummade.

Om detta fortsätter och Tyskland återigen skulle öppna sina gränser, så kommer jag genast att resa hem till Tjeckien igen.

Ingen kan hålla mig kvar här i denna situation, inte ens om jag skulle bli erbjuden den dubbla lönen mot hemma.

Jag reste till Tyskland för att arbeta, inte till Afrika eller Mellanöstern.

Den professor som är ansvarig för vår avdelning, berättade under mötet hur ledsen han blev över att se en städerska, som har städat på sjukhuset för 800 euro i månaden under flera år, dagligen möter unga män i korridorerna som bara väntar med sin hand utsträckt, vill ha allt gratis , och när de inte får som dom vill, blir våldsamma och kastar avföring samt kletar ner överallt .

Jag behöver verkligen inte det här ! Men jag är rädd att om jag återvänder,så kommer historien att upprepa sig någon gång och bli densamma i Republiken Tjeckien.

För om tyskarna, med sin karaktär inte klarar av att hantera detta, så skulle det bli ett totalt kaos i Tjeckien ! ! !

Ingen som inte har kommit i kontakt med dessa folkslag har den minsta aning om vilken typ av hänsynslösa djur som de i själva verket egentligen är, speciellt de från Afrika, och hur de muslimer vi tvingats möta föraktfullt och överlägset agerar mot vår personal, när det gäller deras religiösa boende.

Ännu har ingen från personalen på vårat sjukhus insjuknat i någon sjukdom som vi dagligen konfronteras med, men med den tillströmning av hundratals patienter varje dag så är detta bara en ren tidsfråga!

På ett sjukhus nära Rhen, attackerade i veckan invandrare personalen med knivar efter att de hade överlämnat en 8-månader gammal baby som höll på att dö och som de hade släpat med sig över halva Europa under tre månader.

Barnet dog efter ett par dagar trots att det fick den vård på en av de bästa barnklinikerna i Tyskland.
Läkaren som blev knivhuggen fick genomgå en akut operation och de båda sjuksköterskorna tvingades läggs upp i ICU , trots detta har ingen straffats mordförsöket.

Lokal och rikspressen är förbjudet att skriva om saken, men inom vården håller vi kontakten mellan sjukhusen via e-post.

Vad skulle ha hänt med en tysk om han hade knivhuggit en läkare och två sjuksköterskor med en kniv? Eller om han hade kastat sin egen syfilis-infekterade urin i en sjuksköterska ansikte och hotade att ge henne infektion?

Åtminstone skulle den personen omgående fängslas för att senare dömas i domstol.
Men för dessa människor – händer det absolut ingenting ? ? ?

Och därför undrar jag och ber just er alla som var med och mottog dessa migranter på tågstationerna och hälsade dem välkomna ?

Ni sitter kanske hemma nu och njuter över vad ni och era ideella organisationer lyckats göra och ser fram emot fler tåg och nästa flod våg av invandrare som ni får ut och hälsa välkomna och agera mottagare ute på stationerna.

Om det var upp till mig skulle jag rada upp alla dessa”VÄLKOMNARE” och först och främst föra hit dem till vårt sjukhus akutmottagning, och tvinga dem arbeta som skötare för alla migranter och nyanlända utan beväpnad polis med polishundar som i dag befinner sig i varje sjukhus här i Bayern, och utan medicinsk hjälp.

Bara så att vi övriga i personalen får chansen och ha en möjlighet att också kunna ta hand om våra vanliga medborgare och patienter.

Jag skickar runt detta som en varning till alla länder då denna ”situation” kommer till er i Sverige?

Var snäll och hjälp oss skicka detta mail vidare till alla ni känner för att bilda opinion! ”

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s