Så var det dags igen.

Polisen larmades till Eriksdalsbadet i Stockholm på onsdagskvällen. Flickorna har berättat för badhuspersonalen hur ”ett flertal pojkar” följt efter dem inne i badhuset och omringat dem.

Pojkarna ska sedan ha försökt tafsa på flickorna, skriver Svenska Dagbladet.

– I det här fallet verkar det vara att pojkarna varit för närgångna, säger Albin Näverberg, presstalesman vid Stockholmspolisen.

Tonårspojkar misstänks

Det är oklart hur många pojkarna ska ha varit, men enligt polisen ska de ha varit i 15- eller 16-årsåldern. Flickorna har kunnat peka ut några av dem, vilket har lett till att polispatrullen har lyckades identifiera några av pojkarna och på plats hålla förhör med dem.

– De misstänks för sexuellt ofredande, men jag vet inte exakt hur det ska ha gått till.

Stora problem på badhuset

Eriksdalsbadet i Stockholm har den senaste tiden haft problem med sexuella ofredanden av kvinnor och flickor. I januari greps en 15-årig pojkemisstänkt för sexuellt ofredande. Samma månad vittnade två tioåriga flickor om hur de blivit ifattåkta i vattenrutschbanan av en 16-årig pojke som tog på deras kön.

Vid flera av händelserna har gärningsmännen uppgetts vara unga killar i grupp. Det har lett till att badet infört separata bubbelpooler för kvinnor och män.

Aftonbladet har tidigare rapporterat att bara under 2015 fick polisen 14 anmälningar om ofredanden på badhuset.

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s