Detta är ju inte klokt.

Foto: Privat
Jackie Ingevald svårt misshandlad på måndagssnatten

Jackie Ingevald misshandlad av gäng

STOCKHOLM.Nöjesprofilen och den före detta Big brother-deltagaren Jackie Ingevald blev misshandlad och rånad av ett ungdomsgäng i måndags kväll.  – Männen skrattade och applåderade medan de slog och sparkade mig, säger hon.När Jackie Ingevald var på väg hem till sig i Rinkeby på måndagskvällen efter att ha varit ute och ätit på Söder kom ett gäng unga män fram till henne och skrek: ”shemale” och ”transa”, samtidigt som de tafsade på henne.
– Jag sa åt dem att sluta, men en av killarna blev arg och tog min mobil. Jag skrek på hjälp, men då började killarna slå och sparka mig, säger Jackie Ingevald.
Hon föll till marken och slog upp knäna men männen, som Jackie Ingevald uppskattar är i 20-årsåldern, fortsatte och tog hennes nycklar, plånbok och mobil.
– Det kom fler och fler och till slut var de mellan tio och tjugo stycken. De applåderade och skrattade samtidigt som de slog mig.
Hon tog sig ner till tunnelbanestationen och fick där hjälp av en kvinna som tillkallade polis. Jackie Ingevald polisanmälde händelsen och skjutsades in till akuten, där hon röntgades och fick morfin.
Hur mår du i dag?
– Jag kan inte röra min axel, men läkaren sa att jag får besöka sjukgymnast om det inte blir bättre. Det värsta är rädslan för att det här kan hända igen.
Hon säger att hon känner igen några av killarna i gänget och att de trakasserat henne verbalt tidigare.
– Jag har nu bytt lås på lägenheten, men jag känner mig otrygg i Rinkeby och jag vet inte hur jag ska ta mig hem på kvällarna, jag kan ju inte alltid åka taxi. Blir jag tvungen att ha på mig en kniv, eller får man ens det? Man ska ju inte behöva flytta härifrån och gör jag det, riskerar någon annan att råka illa ut.
Polisen vill inte kommentera ärendet.

Maria Makar
maria@qx.se

Foto: Privat
Jackies egna bilder från besöket på akuten efter misshandeln

Foto: Privat
Jacke misshandlades illa och slog upp sår på knäna
Annonser