Återstå att se.

En begärd häktad för mord på asylboende

En av männen som anhållits för mord på ett asylboende norr om Lindesberg i fredags har begärts häktad, medan de andra två anhållna har släppts. Sent på måndag eftermiddag hålls häktningsförhandlingen.

Det var i fredags som en ung man knivhöggs till döds på ett asylboende norr om Lindesberg. Tre män misstänktes för inblandning och anhölls av åklagare.

Nu är det en man som kommer att begäras häktad. Han uppges vara född 1983. Kammaråklagare Louise Helleday har begärt honom häktad på sannolika skäl misstänkt för mord.

– Jag räknar med att misstankarna mot min klient kommer att avskrivas helt, säger advokat Stefan Barandth, som företräder en av de släppta männen.

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s