Varför i he–te gör de så här, är det krig i Sverige också ?

25 ensamkommande ”flyktingbarn” orsakade kaos bland studenter på Avenyn

Mitt i studentfirandet på Avenyn i Göteborg  när glädjen skall vara som störst bland ungdomar började c:a 25 ungdomar kasta sten och knallskott på allmänheten och polisen. Denna dramatiska händelse ledde till en omfattande polisinsats.

Det började uppe vid poseidon-fontänen när studenterna står på sina flak när några kastar knallskott upp på flaken. Längre ned kastas det på folk som sitter på uteserveringar.

Enligt vittnen hade ett gäng ungdomar hållit till uppe vid Poseidon och betett sig mycket störande. Krögarna jobbar mycket hårt för att göra Avenyn till en lugn och ”somrig” gata där man kan njuta av Göteborgs vackra paradgata. Då känns det inte så himla kul att glasflaskor , knallskott och stenar kastas på deras gäster och flanörer.

.På vi som hatar journalister  finns filmen som visar 25 ”ensamkommande” omhändertas av polisen för störande av allmän ordning, en för våld mot tjänsteman mm. Inte ett ord om vilka stenkastarna var vid studentfirandet på Avenyn i Göteborg.

Det visar sig att det är ett gäng asylsökande  ensamkommande  som inget annat vill än att få uppmärksamhet och förstöra så mycket det kan för dem som firar studenten! De lyckades galant med att förstöra dagen för många av de nyblivna studenterna.

Polisen fick beröm av vittnen för att det såg ut att vara en välplanerad aktion. De ringade in bråkmakarna på ett snyggt sätt och därmed fick de nog tag i de flesta av förövarna. Totalt 25 personer lastades in i polisfordon och togs från platsen.

Vilka tror de att de är?  Hoppas att polisen gör en rejäl utredning och sätter dem på första bästa båt över Medelhavet. Det kommer inte att ske tyvärr men något måste ske. I dagens GT /papperstidningen står det inte ett ljud om att det var asylsökare eller ensamkommande. Polisen har ju sagt att de inte skall mörka dessa brott som invällare gör. Varför fortsätter det?

Svensson blir bara mer och mer uppgiven för att Göteborg chanserar mer och mer. Inte en chans att man kan gå på Avenyn en vanlig fredagskväll utan att det händer någonting.

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s