Då kom beviset till slut.

t-norum

Då kom beviset till slut att polisen sysslar med mörkning av händelser i samband med sexövergrepp på festivalerna. .

Av tommy norum – 2016-08-19 19:00

 

Så kom då beviset att polisen att polisen håller på med mörkning för att undvika rasism och för att inte spela Sverigedemokraterna i händerna. Att kvinnorörelser passar på att anklaga den Svenska mannen för övergreppen utan att myndigheterna reagerat och klarlagt händelsernas sanning gör ju att man är på väg att skapa ett missförhållande mellan könen i Sverige när kvinnorörelsen och också andra försöker göra den Svenska mannen till syndabock över den  av sexuellt ofredande som har ökat lavinartat efter massinvandringen av flyktingar.

 

Polisens internrapport om massövergreppen i Kungsträdgården kanske ändå får stopp på alla som hävdar att den svenska mannen har del i den ökning med sexuella övergrepp på festivaler och att det har samband med att kvinnorna numera anmäler i större grad. Man blir aldrig förvånad över hur vissa kan totalt lämna det sunda förnuftet bakom sig och påstå en massa saker utan det minsta belägg för sina påståenden. 
We are Sthlm är en årlig ungdomsfestival sponsrad av Stockholms kommun och  som äger rum i Kungsträdgården. Festivalen blev uppmärksammad för de sexövergrepp som begicks 2014 och 2015 av gäng av unga män. En del försöker skylla på den Svenska mannen som boven i dramat.
”Trots att polisen kände till övergreppen beskrev man utåt festivalen 2015 i lugna ordalag. ”Det har varit förhållandevis få brott och få omhändertagande med tanke på deltagarantalet”. Enligt Södermalmspolisens chef Peter Ågren, då kommenderingschef för festivalen, är en av anledningarna att man inte har berättat om övergreppen att man inte vill underblåsa rasism. – Det här är en öm punkt, vi vågar ibland inte säga som det är för att vi tror att det spelar Sverigedemokraterna i händerna.”
 Men internraporten säger ett helt annat läser vi när en  källa inom polisen läckte information om Stockholmspolisens hantering av We are Sthlm  .
Här är ett utdrag från raporten:

 

“En stor problemgrupp under kvällen har varit  ett ungdomsgäng om ca 50 personer. Dessa är s.k ensamkommande flyktingungdomar, företrädesvis från  Afghanistan.  Flera  ur gänget greps för sexuella ofredanden. Gänget stod även för merparten  av  bråken  under  kvällen,  bl.a .  det  då   målsäganden fick armen avslagen. Gänget återkommer varje kväll och de gripna släpps ut ganska snabbt efter införandet. Kommenderingen försöker arbeta offensivt och riktat mot denna gruppering, men upplever att varken rättsväsendet eller samhället i övrigt har de verktyg som krävs för att förhindra att dessa unga män återfaller i liknande brottslighet.”
“Stora ungdomsgäng har sökt konfrontationer med varandra under kvällarna. En polisiär framgång har varit att snabbt identifiera och omhänderta anförarna, varpå läget då lugnar sig avsevärt. Gängen har i år varit lite större och äldre än tidigare år (ca 50-tal, 16-20 år). Mest  utåtagerande har ett ungdomsgäng av s.k ensamkommande flyktingungdomar varit, de flesta från Afghanistan. Även ett gäng med Marockanska ungdomar har varit mycket våldsaktivt”
Ärendena företer vissa betydande likheter. Detta i så mening att samtliga målsägande är flickor födda 1999-2002, att gärningsmännen – med undantag för två ärenden där det saknas signalementsuppgifter och ett ärende där gärningsmannen bara uppges ha “svart kort hår, ljus i hyn” – anges vara av utländsk härkomst, samt att alla anmälda brott bestått i att gärningsmännen tafsat på målsägandenas bröst, rumpa eller skrev samt, i några fall, även kysst henne eller försökt knäppa upp eller dra av hennes byxor.
Hundra procent av kända gärningsmän för tafsandet i Kungsträdgården hade utländsk bakgrund. Detta har Polisen aldrig tydligt talat om. Fyra eller fem hade Afghansk bakgrund. Polisens rapport tydliggör inte om gärningsmannen med persiskt tolkbehov var iransk medborgare eller Afghan uppvuxen i Iran. Ytterligare tre identifieras som svenska medborgare av utländsk härkomst.

 

Raporten kan laddas ner här 
 http://tino.us/wp-content/uploads/2016/08/avskrivning-WAS-2015-final.pdf
Det måste kännas bittert för alla dessa naiva medborgare som in i det längsta försöker blunda för det som nu sker i Sverige. All förnekelse om hur det står till i verkligheten men som det sedan visat sig att de förr eller senare får finna sig att anpassa sig till när man lämnat strutsmentaliteten bakom sig.  
tn

DelaGilla · ♥ 53

Ingen bild

Dag Blomqvist

Fredag 19 aug 19:46

Att polisen mörkar vissa händelser spelar ingen roll. Sverigedemokraterna är störst ändå.

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s