Puckon tar aldrig slut i Sverige.

t-norum

Arbetsförmedlingens generaldirektör bluffar medborgarna med falska påståenden om behovet av en ökad invandring. 

Av tommy norum – Idag 07:00

 

 

Arbetsförmedlingens generaldirektör Michael Sjöberg , S-politiker och kusin med Göran Persson försöker bluffa medborgarna med falska påståenden om behovet av en ökad invandring. 

Filipstads budget för socialhjälp var 2006  5 miljoner. 2016 är den på väg till 25 miljoner. Så är det i hela Sverige.

 

”Det är ett större problem än någon vågar säga. Det brakar åt helvete om fem sex år om de inte lär sig svenska, får jobb. Det kommer att bildas getton på landsbygden.  50 procent av kvinnorna som kommer hit avslutar aldrig SFI (svenska för invandrare)? 35 procent börjar inte ens! Det är nationella siffror” 98 % av de nyanlända behöver socialhjälp när de är klara med etableringsfasen , det vill säga när de teoretiskt skulle vara redo att gå ut på arbetsmarknaden. 

 

Samtidigt som man basunerar ut skrönor som att vi behöver en stor invandring för att undvika arbetskraftsbrist som Arbetsförmedlingens generaldirektör Michael Sjöberg , S-politiker och kusin med Göran Persson påstår. Det föds för få för att vi skall klara oss utan invandringen påstår han medan fakta är att vi har födelseöverskott i Sverige. Men att det i Sverige råder arbetskraftsbrist samtidigt som vi har massarbetslöshet bland invandrare blir ju en aning förvirrande och uppenbart så är demografipåståenda helt falska för att i någon mån få upprättelse för den naiva invandringspolitiken.  

 

I tron att ökad befolkning skulle minska arbetslösheten är en befängd teori eftersom det på samma gång skulle öka efterfrågan på arbete. Annars skulle små länder som Island ständigt haft arbetskraftsbrist medan Tyskland skulle ha ständigt arbetslöshet. Det är inte så arbetsmarknaden fungerar. 

 

Tydligen kan man komma med vilka påståenden som helst för att i möjligaste mån försöka rättfärdiga politiska beslut som i förlängningen kommer att få stora negativa ekonomiska konsekvenser för medborgarna, kommer att sätta negativa spår på arbetsmarknaden för nyanlända samtidigt som hela samhällsstrukturen håller på att kollapsa. 

 

Men det gäller för politikerna i det längsta försöka göra sken av att de har läget under kontroll.  Vi får väl se hur länge den taktiken håller innan medborgarna tar till sig politikerbluffen och på allvar ifrågasätter deras  oförmåga att styra Sverige. 

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s