Men det är ju TRYGGT i Sverige säger politikerna, ljuger de ???

Polisen: Sexuella ofredanden har ökat med över 60 procent i Uppsala

Genrebild. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Nyheter Idag

Genrebild. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 3 Mar 2017

UPPSALA Personrån och sexuella ofredanden har ökat kraftigt i Uppsala på bara ett år och en förändrad gatubild är nu ett faktum. Det rapporterar polismyndigheten på sin hemsida. – Det är utmaningar vi aldrig tidigare stått inför, säger Daniel Larsson, vid lokalpolisområde Uppsala/Knivsta.

I centrala Uppsala sker öppen narkotikaförsäljning på flera platser och tyngre droger som heroin konsumeras. Detta har i sin tur lett till en ökad kriminalitet, något som påverkar butiker i staden. Områdespolisen Magnus Sundberg berättar att anställda i butiker upplever en ökad otrygghet, inte minst efter stängning.

– Anställda upplever en ökad otrygghet när stora grupper av ungdomar står utanför personalutgången när de ska gå hem. Och ordningsvakter vittnar om större problem med ”plankning” och annat ordningsstörande beteende, säger han.

Polisen skriver på sin hemsida att det krävs gemensamma insatser med flera myndigheter för att bryta trenden. Polisen kommer även öka sin närvaro för att förhindra och klara upp brot

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s