Finns Sverige så länge till ??

Dubbelmordet i Hallonbergen: Kvinnan fick halsen avskuren: ”De satt och skrattade”

Det var ett stort polispådrag på platsen i Hallonbergen. Foto: Stefan Reinerdahl

Det var ett stort polispådrag på platsen i Hallonbergen. Foto: Stefan Reinerdahl
  • Onsdag 8 Mar 2017

STOCKHOLM Mamman i familjen fick halsen avskuren så pass att halspulsådern på båda sidor var avskuren. När polis anländer till platsen sitter en av gärningsmännen grensle och hugger pappan med en kniv. Uppgifter säger att någon av de mördade skulle vittna om ett annat mord, men nu är de själva mördade. – De satt och skrattade när de kom in till polisstationen, säger en källa inom polisen till Nyheter Idag.

Det berättar en källa inom Stockholmspolisen för Nyheter Idag.

– Halspulsådern var avskuren på båda sidor av halsen på kvinnan.

– Det var jävligt brutalt. Båda ihjälhuggna. Kvinnan i lägenheten hade halsen avskuren. När polis kom till plats sköt man mot en person. Han satt gränsle över mannen och högg med kniv, då sköt polisen mot honom men missade, säger källan.

Paret var föräldrar till minderåriga barn. Enligt uppgifter i medier som talat med källor inom polisen kan mordet vara ett sätt att tysta vittnen inför en rättegång. De uppgifterna gör gällande att det kan finnas en koppling till ett tidigare mord i Stockholm där en av föräldrarna kan ha varit ett vittne.

”De satt och skrattade”

Bara en timme efter dubbelmordet greps fyra personer av polis. Två är unga män, 20 och 21 år gamla. De andra två är pojkar, 15 respektive 16 år gamla. Den 15-årige pojken släpptes efter förhör. Åklagare Olof Calmvik säger till Aftonbladet att misstankarna mot 15-åringen försvagades efter förhöret.

När killarna blev förda till polisen visade de ingen som helst ånger eller förståelse för vad som hade hänt. Det berättar källan inom polisen för Nyheter Idag.

– De var väldigt påtända när de kom in. De satt och skrattade och var riktigt påtända. Det vänder sig i magen när man vet att de är ute på gatan igen om max två år.

Enligt källor till Aftonbladet är gärningsmännen goda vänner till två personer som sitter häktade för det mord där den nu mördade pappan ska ha varit ett vittne. De fyra gärningsmännen som polisen grep ska ha anknytning till området i norra Stockholm.

– Alla har utomvästliga namn. Jag vet att en är afrikan. Jag tror resten har bakgrund i mellanöstern eller norra Afrika, säger källan.

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s