Vår tids största lögnare ???

Just det. ..ner med Huvudet i Sandlådan och Skäms. ….

 

Claudia de Longuevilles foto.
Claudia de Longuevilles foto.

Claudia de Longueville till Stå Upp För Peter Springare

1 h ·

 

Det är uppenbart att Löfven ljög om asylkrisen i Konstitutionsutskottet?
I en statlig utredning ”slås det fast att både regeringen och Migrationsverket med sitt handlande, och särskilt bristen därpå, gjorde att migrationskrisen blev så omfattande.”

När skall de ansvariga för den katastrofala migrationspolitiken erkänna, att den är ett fasansfullt misstag, vars elakartade konsekvenser bara kommer att bli värre och värre?
Hur länge tror Sveriges statsminister, att folket skall svälja lögnerna?
Hur länge tror Sveriges regering, att man skall kunna dölja sanningen för den stora massan?

Det var en person vid namn Eliasson, som var orsaken till att statsministern inte införde någon som helst kontroll av rikets gränser förrän mottagningssystemet totalkollapsade.
Löfven fick under hösten 2015 upprepade lugnande besked av den före detta chefen för Försäkringskassan, trots att denne bevisligen hade noll koll.
Någon varning från rikspolitruken kom aldrig.

Jag kan inte bli annat än rasande på de sanslösa försvararna av den verklighetsfrämmande blindstyrepolitik, som bara kunde sluta på ett sätt.
Den totala kollapsen.

Jag är ursinnig på det uppbåd av lismare och bedragare, som har tagit på sig uppgiften, att försvara den sinnesrubbade invandringspolitiken och på dem, som påstår, att ingen bär ansvaret för den gräsliga soppan.

Jag är störtförbannad på de svindlare, som med hjärndöda floskler som: ”Sverige går som tåget” och ”Sverige har aldrig varit så tryggt”, vill påstå att ”olyckskorparna” och ”domedagsprofeterna” har fel om tillståndet i riket.

Jag är ohyggligt trött på massinvällningspolitikens avtrubbade vapendragare och på de skurkar, som anser att det är medborgarnas plikt, att tjänstvilligt och förstående, hjälpa till med att städa upp efter det rövargäng, som drivit landet till sammanbrottets rand.

Skadorna av denna inskränkthet och galenskap är oöverskådliga och kommer sannolikt att plåga landet för evigt.

Varför i hela fridens namn agerade de inte i tid?

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s