”Alla vet om honom, men ingen har sett honom”, Dagens bästa….

Polisen i Nordmaling är som Jesus”

Hör varför Anders jämför Nordmalingspolisen med Jesus

En affärsverksamhet i Nordmaling hade tre inbrott på två veckor. En gång larmades polisen medan inbrottstjuven var inne på toaletten. Ändå kom polisen inte och hämtade den misstänkte tjuven. Frustrerande tycker de utsatta och jämför polisen i Nordmaling med Jesus.

De hade tre inbrott på två veckor och när den misstänkte inbrottstjuven plockade på sig prylar och försvann in på toaletten hoppades de att inbrottstjuven skulle åka fast.

– Vi ringde polisen, men de hann inte hit innan den misstänkte  smet ut från butiken. Vi upplevde det som att polisen inte var intresserade av att komma hit heller, utan de lade anmälan till den befintliga utredningen. Lite trist att de inte bemödade sig med att komma och det känns lite tråkigt, säger Peter Löfgren som jobbar som sjukgymnast.

Anders Bergström jobbar på samma sjukgymnastklinik.

– Vi hade många hårda ord den dagen om polisen, eller kanske mer om lagstiftningen som nästan uppmuntrar till brott, säger Anders Bergström.

 Skoaffären i Nordmaling fick också påhälsning av samma misstänkta gärningsmän. Nu är de misstänkta gärninsmännen gripna och sitter häktade i väntan på åtal. Men affärsinehavarna tycker att de misstänkta fick härja fritt alldeles för länge innan de greps.

– Vår anmälan blir bara ett ark i en hög, det händer inte så mycket mer. Du vet, polisstationen ligger bara 300 meter ner längs gatan, ändå kom de inte när vi ringde. Vi brukar säga att med polisen i Nordmaling är det som med Jesus. Alla vet om honom, men ingen har sett honom.

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s