Djävla snorungar..

Lamottes raseri mot stenkastarna i Trollhättan: ”Snart kommer ni få så mycket skit så det fattar ni inte”

Joakim Lamotte har besökt Kronogården i Trollhättan. Foto: Rita Paulsson Svensson samt Faksimil ur Facebookvideo

Joakim Lamotte har besökt Kronogården i Trollhättan. Foto: Rita Paulsson Svensson samt Faksimil ur Facebookvideo
TROLLHÄTTAN Journalisten Joakim Lamotte, känd från SVT Uppdrag Granskning, är arg igen. Nu har han besökt Kronogården i Trollhättan och pratat med ungdomar som krigar mot polisen. – Ni behöver fan inga fler fritidsgårdar! Ni behöver mindre fritid, ryter journalisten i en ny mobilvideo publicerad på Facebook.

I en Facebookvideo berättar han att en så ung kille som 13 år varit delaktig i att kasta sten mot polisen. Det har han erfarit efter att ha talat med ungdomarna.

– Var fan är föräldraansvaret? Vilka föräldrar låter sin 13-årige son vara ute mitt i natten med rånarluva och kasta sten mot polisen? säger han.

Och sen blir han ännu mer arg över beteendet från ungdomarna i Kronogården. Han menar att om ungdomarna slutar bete sig illa och slutar sälja droger kommer de också få vara ifred av polisen.

– Ni säger att ni hatar polisen. Men varför i helvete kastar ni då sten på ambulanspersonal? Är ni dumma i huvudet? fortsätter Lamotte.

På slutet i videon blixtrar Lamotte till som mest. Han antyder att ungdomarna bör låsas in i förvar, men han är även arg på Sverige som han kallar ”ett jävla mesland”. Avslutningsvis spår han att ungdomarna kommer få tillbaka för sitt beteende i utanförskapsområdena.

– Ni behöver fan inga fler fritidsgårdar! Ni behöver mindre fritid! Ni behöver lagföras och straffas för den här skiten ni håller på med. Men tyvärr är Sverige ett jävla mesland som inte har fattat det ännu. Men folk börjar tröttna på er. Snart kommer ni få så mycket skit så det fattar ni inte.

Nedan kan du se videon med Joakim Lamotte. Lamotte bedriver sin iphone-journalistik helt på eget bevåg och om du vill stötta honom kan du donera en slant via Swish på nummer: 0707760990

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s