Att de orkar ?

Polisen gör just nu en insats i ett område i Kungälv där ett stort ungdomsgäng orsakar oroligheter. 

Ungdomsgäng till attack mot polisen
Publicerad 26 mar 2017 kl 23.25

Ett stort ungdomsgäng orsakade oroligheter i Kungälv natten mot måndagen. Ett 20-tal maskerade ungdomar sköt raketer mot polisen.
– Det har varit stenkastning mot oss och även en del raketskjutning, säger Johan Josarp, gruppbefäl vid polisens ledningscentral i Region Väst.
ANNONS:

Klockan var 21.41 på söndagskvällen när polisens första larm om stökigheter i ett område i Kungälv kom in. En polispatrull larmade kolleger om att de blivit beskjutna med raketer.
– Det ska röra sig om 15-20 ungdomar som skjuter raketer och samlar på sig stenar. Det är ju ett antal som vi ska kunna hantera, konstaterade Johan Josarp.
”Vi kraftsamlar”
– Vi kraftsamlar och försöker få dit ordentligt med poliser. Sen ska vi gå in i området och först och främst om det är kvar och se vad vi kan göra för att få ordning på situationen, förklarade Josarp.
Vid 23.30-tiden var ingen person frihetsberövad. Det fanns heller inga uppgifter om att någon ska ha kommit till skada i samband med oroligheterna.
Polisen uppger att resten av natten var väldigt lugn i området. En anmälan om våldsamt upplopp och grov skadegörelse har upprättats. Polisen har tagit ett antal balaklavor, rånarluvor, i beslag.
Bara ett par timmar före händelsen i Kungälv fick polisen i Skövde rycka ut på ett larm där ett 20-tal maskerade ungdomar kastat sten mot två väktare i stadsdelen Södra Ryd.

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s