Dessa tokiga S-politiker.

Detta är Rakhmat Akilov som på sannolika skäl är misstänkt för fredagens terrordåd. Han var efterlyst av svensk polis och skulle ha utvisats i februari. Nu är Stefan Löfven ”frustrerad”:

– Det gör mig frustrerad. Om man får avslag måste man åka hem – annars har vi ingen ordnad migration, säger Stefan Löfven.

Han lovar nu att se över lagstiftningen och bjuder samtidigt in de andra riksdagspartierna till nya samtal om åtgärder mot terrorism.

Min analys:
Jag är inte frustrerad. Jag är heligt förbannad. Varför krävs det ett terrordåd innan regeringen erkänner att vi inte har någon ordning i migrationen? Varför krävs det minst fyra döda innan Stefan Löfven bestämmer sig för att se över lagstiftningen? Har inte regeringen följt vad som händer i världen? Dessa samtal om åtgärder mot terrorism borde ägt rum INNAN det som alla visste skulle hända nu har skett!

Nu får det vara slut på daltandet. Dialog och förståelse stoppade inte Hitler. Det kommer inte stoppa dessa terrorister heller.
………………………………………………………………….

Stöd oberoende journalistik.
Swish: 0707760990
Gilla sidan: https://facebook.com/joakim.lamotte/

Joakim Lamottes foto.
Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s