Säger bara fy fan.

 Tre häktade för gruppvåldtäkt på Södermalm under påskhelgen

INRIKES. Tre 19-åriga afrikanska män, två somaliska medborgare och en medborgare i Sierra Leone, häktades under torsdagen på sannolika skäl misstänkta för en gruppvåldtäkt i centrala Stockholm under påskhelgen.

Gilla artikeln på Facebook

Dela/skriv ut

 

Grupp­våldtäkten ska ha ägt rum natten till påskdagen i en lägenhet i en exklusiv del av Södermalm där en av de tre våldtäkts­männen, mannen från Sierra Leone, är folkbokförd.

Kammaråklagare Kristin Morén säger till Expressen att den våldtagna kvinnan är i övre tonåren. Enligt häktnings­framställan ska våldtäkten ha ägt rum mellan klockan ett på natten och åtta på morgonen och brottet rubriceras som grov våldtäkt.

Den lägenhet som våldtäkten ägde rum i ligger i en bostads­rättsfastighet. Den 19-årige mannen bor enligt folkbokföringen ensam i lägenheten som värderas till flera miljoner kronor.

Alla tre häktade männen är folkbokförda i Stockholms­området. Ingen av dem är tidigare kända av polisen och ingen av dem var i behov av tolk under häktnings­förhandlingen.

Annonser

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s