Som vanligt med (M) de gör inga fel.

Stockholms stad betalade närmare 100.000 kronor för en tjänsteresa till USA för tre personer. Enbart trafik- och arbetsmarknadsborgarrådet Ulla Hamiltons (M) biljett kostade 33.000 kronor. Ibland undrar man om de står över allt annat på jorden. Tar det aldrig slut med moderaternas hycklande. Texten de snodde från Kd, historien som Arkelsten ändrade. Hur de än ändrar och gör fel så tycker de att det är rätt.Kan inte låta bli att fundera över vilka som finns med på Moderaternas, av EU:s kritiserade, hemliga lista på bidragsgivare nu när allt om Carema dyker upp. Något lurt med deras pengar är det allt.

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Som vanligt med (M) de gör inga fel.

  1. Linus skriver:

    100.000 för tre personer i tre dagar i New York är en skitsumma som bara Aftonbladet och några gråsossar med tunnelseende kommer bry sig om.

  2. Elise skriver:

    Det var en dyr biljett till USA. 33.000 kr för en person…
    Carema Care – Scary Care…som tidningen Vision så talande uttrycker det.
    Ha en fin dag

  3. Karpstryparn skriver:

    Att Moderaterna aldrig gör fel är lika sant som att Adolf Hitler inte gjorde fel när han försökte utrota judarna.

  4. zoega59 skriver:

    vem bryr sig egentligen?
    Speciellt inte efter allt som dagens sittande regeringen har åstadkommit

  5. Sand mellan tårna skriver:

    Så farligt tycker jag nog inte det var för 3 pers till USA. Klart man kan få det billigare men åker man inom tjänsten, oavsett vilka man jobbar för vet jag att det inte är några sista minuten biljetter dom jagar. Det är långa resor och ofta i första klass och det tycker jag väl dom kan förtjäna. Mycket skit kan man säga om sittande regering men jag tycker nog ändå dom åstadkommit mer bra än dåligt men det är bara det dåliga det skrivs om. Vad vore Sverige och dess ekonomi idag utan Anders Borg t ex? Han har gjort ett hästjobb och det är hans förtjänst att Sverige ändå klarat alla ekonomiska kriser som härjar runt om i världen så bra som dom gjort.

    • HumanLabRat skriver:

      Har han gjort ett hästjobb? Vad har han gjort då menar du? Jo han har haft hjälp av den airbag som Göran Persson byggde upp innan Allianzen tog över. Det är myter påhittade av medierna att Borg är så förträfflig, men i själva verket är han inte bättre på ekonomi än vilken annan lekman som helst. Om inte sämre, med tanke på hur hans egen ekonomi ser ur. Belånad långt över skorstenen, trots den feta lön han har!

  6. Fia skriver:

    Jo, men vänsteranhängare och sossar har en väldigt skev verklighetsuppfattning. I deras ögon skulle även Obama åka ekonomiklass och helst tåg.
    På tala om hycklande, inga gör det så mycket som de röda. De får det att verka så bra men resultatet ser vi gång på gång och de är de sänker Sveriges välfärd. Man kan jämföra deras politik med en privatperson som tar lån efter lån för att klara skulderna.

    • Roggan skriver:

      Men att alliansen kört ett sånt hårt drive mot sjuka och arbetslösa har aldrig sossarna gjort, tvingat svårt cancersjuka jobba ??? 2008 fick Borg och övriga inom alliansen reda på att det inte stod rätt till med privata bolag, men inget hände förrän tre år senare. varför vänta ytterligare till 2013. Jo man ska inte ta död på den som föder en. Nu tror många att det är från bl.a. Carema de fått sina dolda pengar, alliansen. Att bo på äldreboende men inte få sova i säng kostar. Att tre åker till USA är inget att säga om, men att endast Hamilton skulle åka bäst för att få sova bra är konstigt. Det finns sömntabletter och ofarliga insomningstabletter att ta. Man kan inte säga att du måste sköta dig men själv kan jag leva jävel.

      • Fia skriver:

        Ja, det har slagit hårt mot vissa men det skriks även mer än någonsin. Folk har hakat på de rödas taktik vilket var att smutskasta så mycket som möjligt. Det har tyvärr alltid hamnat folk i kläm tack vare byråkratin. Nej, svårt cancersjuka ska inte tvingas sjuka. Det är försäkringskassan som tolkat riktlinjerna fel. Jag vet en hel del som är sjukskrivna bara för att de är trötta på att jobba så det är fortfarande väldigt lätt att sjukskriva sig. Har du glömt att sjukvården var i botten senast sossarna satt vid makten?
        Sjukvårdsköerna var så långa att folk dog innan vård, statsskulden, arbetslösheten ökade och det under högkonjunktur. Det slår hårt när alliansen ordnar upp och kan jämföras med att man måste börja komma igång att träna och slita för att komma i form.
        Jag trodde faktiskt att alla politiker åkte businessklass och tycker dem ska göra det. Din sista mening är rolig för det stämmer bra in på socialdemokraterna, de lever ju inte som de lär utan försöker roffa åt sig så mycket som möjligt. Se bara på Göran, Mona och nu senast Juholt. Moderaterna är långt ifrån felfria men de styr ändå upp Sverige bäst av dem alla.

Lämna en kommentar