Det sovande folket har vaknat.

Löfveneffekten fortsätter. När 9 000 svenska medborgare har tillfrågats om deras sympatier för olika partier får Stefan Löfvens Socialdemokraterna bäst betyg. 37,3 procent av svenskarna skulle rösta på partiet om det var val idag. Nu får Socialdemokraterna bygga upp Sverige igen, som vanligt när moderaterna suttit vid makten. Så har det varit varje gång. Denna gång lyckades de sälja ut stora delar av Sverige, men arbetslösheten är större nu än innan de kom till makten. Men de hinner nog slakta Sverige en hel del till. Här kan ni läsa om Reinfeldts lögner..Här hittar ni utförsäljningarna i Stockholm.

AB   DN   GP

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det sovande folket har vaknat.

  1. Leffe skriver:

    Va då vaknat , dom som verkligen har byggt Sverige ” pensionärerna ” dom sover ännu , Sossarna var med och tog beslut men det var arbetaren ” svenska folket ” som fick betala räkningen rätta mig gärna om jag har fel .

    • Roggan skriver:

      De nya reglerna skulle ­göra att fler sjuka återgick i arbete snabbare – men effekten blev den motsatta.
      När vårdbiträdet Carina Erlandsson, 50, drabbades av en mördarbakterie som åt upp delar av tjock­tarmen tvingades hon ­sluta.
      http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14930441.ab

Lämna en kommentar