Börjar man inte städa trappan uppifrån ?

Folkpartiet vill verka för att kommunerna inför ungdomslöner som är 75 procent av dagens lägsta lön. ”– Det är bättre att en 19-åring får jobb, även med lägre lön, än att 19-åringar går arbetslösa med socialbidrag, säger FP-ledaren Jan Björklund.” Det betyder att om två stycken personer utför samma arbetsuppgifter så ska den som är yngre ha sämre lön. Men Björklund ska man inte föregå med gott exempel och sänka sin egen lön först. 

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Börjar man inte städa trappan uppifrån ?

  1. veiken skriver:

    Jan Björklund ska hålla käften på ren svenska. Jan Björklund är ute på mycket djupt vatten här. Han ska hålla sin stora trut stängd. Han har inte med lönebildning att göra. Vi har AVTAL i Sverige och inte LAGAR , när det gäller löner. Avtal sluter arbetsmarknadens parter som består av arbetsgivare (svenskt näringsliv) och arbetstagare (fackföreningar!) Ha det gott!
    Kram

Lämna en kommentar