Varför hatar du äldre Reinfeldt ?

I borgerlighetens nya tuffa Sverige drabbas inte bara sjuka och arbetslösa. Under de senaste decennierna har de riktigt gamlas möjlighet att få hjälp halverats. Äntligen kommer sanningen fram svart på vitt. Även yngre arbetslösa som Reinfeldt skulle fixa jobb till, vad hände, jo de fick sjukförsäkring istället (som hette förtidspension innan). Ta från de fattiga och ge till dem rika är mottot från alliansen.Hoppas att inte alliansen hinner förstöra hela välfärden innan 2014. Är vi på väg mot ett nytt Ättestupa ?

Om Roggan

En som är född -56 som alla andra kändisar *L*. Haft diabetes sedan 6 års ålder. Har fått komplikationer av min diabetes. Kommer att blogga om min diabetes.Tre barn samt tre barnbarn, en pojke och flicka. Samlare på Eric Clapton. Älskar musik, E.C. samt melodiös hårdrock. Kan inte vara utan mina talböcker. Kommer att lägga ut mycket om melodiös hårdrock.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Varför hatar du äldre Reinfeldt ?

 1. ansepanse skriver:

  nej, det får vi inte vara!!! fast det ser väldigt illa ut måste jag säga
  Sv: hahahaha – ädr fick du allt till det Roggan
  bamsekramar

 2. Bo skriver:

  Reinfeldt gör det lätt för sig när han styr Sverige enligt mallen efter en militärförläggning. Den är säker men ack så dålig i fredstid. För de olika länen befinner sig väl i fred med varandra. Innan 2014 kommer det väl att byggas murar runt Stockholm. Är vi på väg mot en diktatur med Reinfeldt i spetsen? Det intellektuella förfallet är i alla fall ett faktum nu när riskkapitalister får härja fritt och som drar med sig resten av landet ned i botten av okunskap. Kanske modellen tvångsvaccinering är en lösning när den nya arbetarklokheten ska finna vägar att urholka skattekistan.

 3. Pingback: Caremaskandalen – Regeringen skyller ifrån sig – och gör Ingenting | Nemokrati

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s